Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΚΟΠΕΛΑΚΙΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Σ' αυτήν την κάρτα (Alikiotis #164) βλέπουμε ένα αγόρι να προβάλει πίσω από έναν τοίχο:



Σε άλλη κοπή της ίδιας κάρτας βλέπουμε ότι είναι περισσότερα από ένα:



Η ίδια, αλλά από άλλον εκδότη (Perakis & Fortzakis #94):



Η κάρτα είναι από φωτογραφία του Στέφανου Φιωτάκη. Του ίδιου φωτογράφου έχουμε αναρτήσει μια φωτογραφία με Θερισσιανούς εδώ, όπου πάλι ένα μικρό αγόρι κάθεται πάνω σε έναν τοίχο:



Σε άλλες πάλι φωτογραφίες ή κάρτες βλέπουμε αγόρια να είναι πάνω σε δέντρα, όπως σε αυτήν την κάρτα (του εκδότη Theophanous):



όπου διακρίνονται δυο αγόρια:



Καμιά φορά πάνω σε δέντρα βρίσκουμε μικρούς και μεγάλους γιατί απλά δεν μπορούσαν να εισέλθουν σ' ένα χώρο όπου κάτι διαδραματιζότανε, όπως σε μια φωτογραφία του Π. Διαμαντόπουλου που έχουμε αναρτήσει εδώ



Μου θυμίζει τα Γυμνασιακά μου χρόνια στα Xανιά: Έτσι κι εμείς σκαρφαλώναμε πάνω στα δέντρα γιανά δούμε τζάμπα ποδοσφαιρικούς αγώνες στο Στάδιο Χανίων!

Και μια κάρτα του Behaeddin (#180) όπου διακρίνονται δυο αγόρια στην κάτω δεξιά γωνία:





Στην παρακάτω φωτογραφία (από άγνωστο τόπο) εικονίζεται μάλλον ένα σχολείο, με μαθητές σε πρώτο πλάνο. Ένας φαίνεται ανεβασμένος πάνω σε δέντρο, ίσως γιανά τον πάρει καλύτερα ο φωτογράφος:



Εδώ είναι μια ομιλία του Ελ. Βενιζέλου μέσα σε καράβι (πριν την αποβίβασή του;). Πάνω σε ένα άρμπουρο είναι ανεβασμένος κάποιος νεαρός γιανά έχει οπτική επαφή με τον ομιλητή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Free Hit Counter